Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абее уча се лека полека
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• днес в Сеславци се разминах с черна 159 тка 5301 за момент помислих че е Гери ама се сетих че има разлика в цифрите.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        днес в Сеславци се разминах с черна 159 тка 5301 за момент помислих че е Гери ама се сетих че има разлика в цифрите.
        С мене се размина миналата седмица между Младост и Горубляне.
        В петък черна 156-ца комби, с черни стъкла, черни джанти по Ал.Малинов към 17,30-17,45, борехме се със задръстването, a преди 10-тина дена едно ГТВ ми се закачи по Марко Семов от Ракова болница към Младост 1 ... бързичко я взехме отсечката
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• С водача на черно ГТ, спряло пред търговския ц-р на Монтевидео, се поздравихме тази вечер около 19ч.

Поздрав на колегата и тук
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Вчера с водач на бившата вагонетка на Пинко се поздравихме,после му дойде налудничавата идея,че може да ме дръпне.))))
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• За 2 дни двама собственици на Алфи ме засякоха по уникално нагъл и тъп начин,вече се замислям че някои почват да стават като гоуфианците,а с и помисли да ги изпревариш,а са ти ударили калник..................вчера на Вазов синя 145 СА...... първо ме засече уникално,второ мина на по-червено от червеното...............днес 156 седан 1.8 ТС си се изнесе с 5 км. в час в дясна лента на Драган Цанков без въобще да погледне дали някои идва от дясно.......................
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Сива 147-ца със Смолянски номера нещо от сорта на СМ 8833...засичам вече няколко пъти в Овча купел - старата част...
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• миналата седмица петъка по обяд по едни пусти пътища на едни врачански села засякох на един завой софийска 159 сребристо златиста неква си СА 21 нещо си беше номера,по тоя път има само съсели и невестулки даже каруци няма та беше шок за мене

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    За 2 дни двама собственици на Алфи ме засякоха по уникално нагъл и тъп начин,вече се замислям че някои почват да стават като гоуфианците,а с и помисли да ги изпревариш,а са ти ударили калник..................вчера на Вазов синя 145 СА...... първо ме засече уникално,второ мина на по-червено от червеното...............днес 156 седан 1.8 ТС си се изнесе с 5 км. в час в дясна лента на Драган Цанков без въобще да погледне дали някои идва от дясно.......................
                    Мене така един глупак с една синя 145-ца CA... ме натресе отзад както си седях спокойно на светофара от поне 10 секунди...добре, че не бях с моята кола.....уж щеше да ме черпии...отнема го.....един път се бях начерпил стабилно викам чакай да му звънна...звънкам викамм кво стана с почерпката бее алоуу....щеше да идва па не знам си кво си па бутилкии...таа само с думите си остана....скоро не съм се черпилл...ще го потърся пак по празниците :Д
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                      Мене така един глупак с една синя 145-ца CA... ме натресе отзад както си седях спокойно на светофара от поне 10 секунди...добре, че не бях с моята кола.....уж щеше да ме черпии...отнема го.....един път се бях начерпил стабилно викам чакай да му звънна...звънкам викамм кво стана с почерпката бее алоуу....щеше да идва па не знам си кво си па бутилкии...таа само с думите си остана....скоро не съм се черпилл...ще го потърся пак по празниците :Д
                      Ми кажи му, че ти ще го черпиш и най-вероятно ще дойде бързо.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                        Вчера с водач на бившата вагонетка на Пинко се поздравихме,после му дойде налудничавата идея,че може да ме дръпне.))))
                        Никаква такава идея не ми се е промъкнала колега, просто ми беше кеф да карам с още 2 прекрасни Алфи

Comment

• Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
                          Никаква такава идея не ми се е промъкнала колега, просто ми беше кеф да карам с още 2 прекрасни Алфи
                          Майтап бре човече,добре се получи,от две станахме три убави Алфи и то случайно в движение,покарахме,кеф....
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                            ... добре се получи,от две станахме три убави Алфи и то случайно в движение,покарахме,кеф....

Нали?
                            Добре ни се получи - вярно е
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              За 2 дни двама собственици на Алфи ме засякоха по уникално нагъл и тъп начин,вече се замислям че някои почват да стават като гоуфианците,а с и помисли да ги изпревариш,а са ти ударили калник..................вчера на Вазов синя 145 СА...... първо ме засече уникално,второ мина на по-червено от червеното...............днес 156 седан 1.8 ТС си се изнесе с 5 км. в час в дясна лента на Драган Цанков без въобще да погледне дали някои идва от дясно.......................
                              Твоето е направо нищо! Преди година и половина един "колега" с AR 159 с рег. номер СА 54 10..., не помня останалите букви първо се опита да ме "прескочи" с всички видове клаксони и светлини на разбития участък преди тунел Витиня в посока Варна, след което пък му се искаше направо да ме избута от пътя...сигурно защото карах там бавно...само със 140
                              Alfa Romeo 164 TS Super 1997
                              Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDm 20V Sportronic 2005
                              Alfa Romeo 166 FL 2.4 JTDm 20V 2004 - EX
                              Alfa Romeo 164 TS Super 1995 - EX

Comment

• Миналата неделя на 28.09.14 г. пред блок 59 в Студентски град сребриста 159 СМ 7111 с детско столче на задната седалка
                                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                                X